Финансирайте Експедиция За Светлинното Явление в Странджа !


Здравейте, приятели на древността!

В настоящата страница искам да Ви призова за финансова подкрепа относно Експедиция за проучване на Светлинното явление в Странджа през 2019 година !

Единственото, което можем да направим в момента за своята страна е да докажем по недвусмислен начин наличието на уникален древен феномен - съзнателно създаден от неизвестна древна цивилизация на територията на България!

В разглежданата от нас мистерия на територията на България се намира уникален археологически обект – скрито под земята помещение, в което има писмени доказателства на древен език за историята на цивилизацията и нейните насоки на развитие.

Мястото може да бъде открито чрез рядко светлинно явление, което посочва обекта в определени дни на годините, като демонстрира невероятни познания от древността за Земята, Слънцето и Луната, техните движения и взаимовръзки. Такъв светлинен феномен е непознат в световен мащаб и се случва при строго определени условия, валидни за движението на споменатите космически тела. 

Най – вероятно регистрирането и обяснението на светлинното явление ще повлияе на проучванията на древността в цял свят.

Периодичността на феномена покрива много големи периоди от време, но проучването му очаква всички заинтересувани. Странджа крие много древни тайни и трябва да намерим правилния подход при анализите, за да повдигнем завесата и да дадем нов устрем към разплитането на древната световна история. Призовавам всички, които могат да помогнат в проучванията, да го направят с много желание и ентусиазъм.

За контакти: vladislav.lozanov@abv.bg или vpl2001@abv.bg или чрез Фейсбук страницата ми и съобщение по Месинджър на този линк: Vladislav Lozanov

Владислав Лозанов @2018Няма коментари:

Публикуване на коментар