Кой е построил пирамидите в Гиза?


Кой е построил това?
Всички казват: Неразгадана мистерия!

Нека да видим възможните строителите:

Възможни строители на пирамидите в Гиза или другите перфектно изработени структури с огромни каменни блокове:

1. Извънземните - това са същества Извън Земята / От Космос / От Вселената - ТЕ НЕ СА ЗЕМНА ФОРМА ЖИВОТ

2. Хората - като нас ТЕ СА ЗЕМНА ФОРМА НА ЖИВОТ

3. Хибриди - ЗЕМНА ФОРМА НА ЖИВОТ манипулирана от ИЗВЪНЗЕМНИТЕ - ТЕ СА МАНИПУЛИРАНА ЗЕМНА ФОРМА НА ЖИВОТ

Само Три възможности, разглеждани във всички публикации, на които съм се натъквал  в мрежата или на книга!

Пропускаме ли случай?Има само един възможен строител, пропуснат от популярната наука, от съществуването на когото няма никакви следи !

Но има една точка! 
Кое е първо - яйцето или кокошката?
Защото четвъртата възможност трябва да бъде обсъдена в този аспект!

ВИЖТЕ ТОВА:ДРЕВНА  ПРЕДПОТОПНА 
ПОДВОДНА  ЦИВИЛИЗАЦИЯ - 
 ИНТЕЛИГЕНТНА ЗЕМНА ФОРМА НА ЖИВОТ
БЕЗ СЛЕДИ ОТ 
БИОЛОГИЧНОТО Й СЪЩЕСТВУВАНЕ.КАТО ЕСТЕСТВЕНО НИЕ СМЕ ТЕХЕН ПРОЕКТ И ТЕХНИ НАСЛЕДНИЦИ, КАКТО И ВСИЧКИ НЕОБЯСНИМИ КАМЕННИ СТРУКТУРИ СА СЛЕДИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТЯХНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ! 


И В МОМЕНТА ИМА ТЕХНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗЕМЯТА, КОИТО ИМАТ ОПРЕДЕЛЕНА АКТИВНОСТ, без да навлизаме в подробности!

 Тук обсъждаме самата концепция, а тя е възможна на 100% !И ТУК ИДВА МОМЕНТЪТ С ЯЙЦЕТО И КОКОШКАТА!

ЗАЩОТО ТЕ СА БИЛИ И СА ЗЕМНА ФОРМА НА ЖИВОТ, 
НО ВСИЧКИ ЩЕ НАМЕСЯТ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ
 - ЗАЩОТО 
ТАЗИ ЗЕМНА ФОРМА Е НЕПОЗНАТА И НЕОБЯСНИМА КЪМ МОМЕНТА!

Владислав Лозанов 2017

2 коментара:

 1. Здравейте! Ще се радвам на всякакви коментари! Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Поздравления, за написаното по всички теми- БЪЛГАРСКО И УНИКАЛНО!!! Най- после- някой, който не е зависим от банда екипи, работещи по проекти, пречейки си взаимно!!! Смело и поднесено по изключително достъпен начин.
  Пирамидите. Търсейки непрестанно нова информация, попаднах на друг анализ за пирамидите - Вашият. Все си мисля, че българи ще "отключат", ще наредят пъзела, въпреки, че неволно или съвсем нарочно, за съжаление, някои парченца липсват... Искрено се надявам това да сте Вие и Вашата група ентусиасти!!!
  Библията. Библията е ключ- всеки знае или поне предполага, че е така. Това писание ревностно се пази и пренася в годините, но… Според мен:
  1) В храма тя се чете по познатия на всички ни начин. Разбирайки или – не, службите допринасят покой на душата. Поклон, за което!!!
  2) Във времето, механично, избирателно зачитах отделни текстове, но съвсем неволно забелязах, че се случват събития подсказани от прочетеното, сливайки се по уникален начин с настоящето… Няма да коментирам в личен план- много са!!! Искам да споделя, че когато попаднех на текст, в който „ народа се разпръсва като пилци, войни, нашествие от чуждоземци, някой ще поведе и ще върне оцелелите по нашите земи, и …” - /последно съм чела откъси от Библията през 2003 г./ , не бях удовлетворена от прочетеното…, НО във времето много от събитията се случваха… Дори се бях замисляла, че гадателите познават добре библията, пречупват тълкуването ѝ през своята призма и отнасят събития към 21 век… Ако библията е покой за душата, предсказание за събития…
  3)Остава сега ВИЕ да разкодирате Библията като ключ към загадката… Някъде бях чела, че Библията била низ от числа /двоична бройна система/. Някой я превърнал в текст, за да е достъпна за повече хора. Някой трябва сега да я превърне отново в низ от числа /било то и да ползва само номерата на отделните глави…/ Дерзайте!!!

  ОтговорИзтриване